Jdi na obsah Jdi na menu
 


manga Ginga Kikoutai Majestic Prince se dočka oficiální anime adaptace :)

23. 10. 2012

 V časopise Monthly Hero, který vyšel před týdnem, bylo oznámeno, že se mecha manga Ginga Kikoutai Majestic Prince dočká oficiální anime adaptace. Další informace byly vypuštěny až včera, kdy se na oficiálních stránkách objevila řada zajímavostí, mezi něž patří i upoutávka a oznámení tvůrců.

Anime bude vznikat za spolupráce studií Doga Kobo (Yuru Yuri, Myself; Yourself), jež se postará o klasickou animaci, a nováčka Orange, které bude mít na starosti CGI animaci a jak ve traileru můžete vidět, bude jí tam pravděpodobně hodně. Do režisérského křesla usedne Motonaga Keitarou (Katanagatari, Jormungand), scénář sepíše Yoshida Reiko (Bakuman., K-On!) a návrh postav udělá Hirai Hisashi (Gundam SEED, Heroic Age). Při pohledu na tvůrce leckoho napadne, že příliš mnoho zkušeností s žánrem mechy nemají. Ve skutečnosti se dokonce pouze Hirai pravidelně účastní mecha projektů, zbytek tvůrců by se dal nazvat v tomto žánru zelenáči. Z informačního hlediska si stále ještě budeme muset počkat na přesné datum premiéry a na jména seiyuu, kteří se budou projektu účasnit.

Originální manga začala vycházet ve zmiňovaném Monthly Hero přesně před rokem v říjnu a její první svazek vyjde tento týden. Zápletka je jako vždy u podobných kousků docela jednoduchá. Točí se okolo hlavního hrdiny Izury, který má zvláštní schopnosti, jež získal díky genetickému inženýrství. A to proto, že lidstvo začalo objevovat vzdálené kouty vesmíru a snažilo se přizpůsobit podmínkám, na které narazilo. Dětí podobných Izurovi není málo a mají za úkol chránit lidstvo.

ad more at http://www.konata.cz/2012/10/nove-mecha-anime-na-obzoru/#dZhrk2kLCJgAgDZL.99 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář